Contact en bereikbaarheid

Praktijkadres Sprangers Psychotherapie
Teteringsedijk 20A
4817 MG Breda
Telefoon: 06-30631459
Mail: info@sprangerspsychotherapie.nl (niet beveiligd dus zet hier geen privacygevoelige informatie in)

Vanwege het grindpad is de praktijk lastiger te bereiken voor minder validen.

Vanwege vakantie is de praktijk gesloten van 14 tot en met 28  juni. Susanne van der Hulst vervangt mij in lopende behandelingen voor dringende dingen die niet kunnen wachten. Zij is bereikbaar via mail en telefoon (zie hieronder bij vervanging) op haar werkdagen. Neem in geval van crisis contact op met je huisarts. Op andere berichten reageer ik na mijn vakantie. De wachtlijst is gesloten dus ik heb geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen.

Bereikbaarheid

De praktijk is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tijdens kantooruren. Als je de voicemail inspreekt bel ik je zo spoedig mogelijk terug (op een van mijn werkdagen). Ik ben ook per mail bereikbaar. Als je in crisis bent, dien je contact op te nemen met de huisarts en buiten kantoortijden met de huisartsenpost. Eventueel kan in overleg met de huisarts de crisisdienst van de GGZ ingeschakeld worden.

Let op: bij de praktijk kun je betaald parkeren. De praktijk bevindt zich aan de rechterkant van het pand met huisnummer 20 en heeft een eigen ingang. Niet aanbellen bij nummer 20!

Vervanging

Tijdens vakanties nemen collega’s mijn praktijk waar. Als je behandeling al loopt kun je tijdens mijn vakantie voor dringende zaken contact opnemen met de desbetreffende vervangende collega (actuele contactgegevens: op mijn voicemail en automatische afwezigheidsassistent als je mailt).

Susanne van der Hulst

Psychotherapeut

06-10356645
info@susannevanderhulst.nl

Carola van Tilburg

Psychotherapeut en GZ psycholoog

06-83862701
info@pvpnieuwgastel.nl

Wendy Verhulst

Psychotherapeut en GZ psycholoog

06-83557547
info@pvpnieuwgastel.nl

Jolijn van der Linden

Psychotherapeut en GZ psycholoog

06-48100109
info@praktijkvanderlinden.nl