Over mij

Ik heb psychologie gestudeerd in Tilburg en ben in 2000 afgestudeerd. Vervolgens ben ik bij GGZ Breburg gaan werken en heb daar ervaring opgedaan met veel verschillende problematiek. Ik heb daar ook de psychotherapie- en de GZ opleiding afgerond.

Bij Breburg heb ik ruim 15 jaar met veel plezier op een aantal verschillende afdelingen gewerkt. Ik ben opgeleid en heb ervaring in verschillende behandelmethodieken, zoals Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie, EMDR, MBT, mindfulness en Dialectische Gedragstherapie. In april 2016 ben ik gestart met mijn eigen praktijk en sinds januari 2022 zit ik op mijn huidige praktijk locatie aan de Teteringsedijk.

Ik hou als mens en als therapeut van verbinding. Verbinding met je eigen gevoel is in mijn beleving een voorwaarde voor verbinding met de ander. Als je door wat voor reden dan ook moeite hebt met het stilstaan bij je gevoel kunnen er klachten ontstaan. Ik wil graag met jou onderzoeken hoe je meer in contact met jezelf en de ander kunt komen zodat je klachten verminderen en je weer zelf verder kunt.